Kérdése van? Hívjon minket!

+36 20 442 7868

Egyedi méretű led tükör gyártás

Dupla mosdóhoz LED-es tükör

Led Mirror Studio
Led Mirror Studio
2021.04.25 08:35
Dupla mosdóhoz LED-es tükör

A legújabb trend a modern fürdőszoba bútorok között a dupla mosdós kialakítás. Praktikuma vitathatatlan, nem kell várni egymásra a családtagoknak készülődés közben. Ez hatalmas előny! Kialakítását tekintve a legtöbb esetben egyedileg gyártott fürdőszobai szekrényekbe vagy ráépítve tetejére kerül a mosdó. Az egyedi szekrények fölé egyedi méretű jellemzően a szekrény szélességével megegyező szélességű fűrdőszobai LED-es tükörre van szükség!

Nagy fényerő, modern kinézet egész más hangulatot ad a fürdőszobának egy jól megválasztott tükör LED-es világítással!

Ebben tudunk vevőinknek segíteni a Led Mirror fürdőszobai led tükrök 2,5 m szélességben gyárthatóak!

GARANCIA 3 év világító tükrökre!

A fentebb említett praktikum csak az egyik előnye a dupla mosdós beépített LED világítású kialakításnak, ez a funkcionalitást érinti. Ami a dolog esztétikai oldalát érinti, nos a nagyméretű tükröket régóta használják a lakberendezők a TÉR MEGNÖVELÉSÉRE, ez a LED-es tükör világítással párosítva káprázatos látványt eredményez. A LED-es tükör átlagos fényerővel és akár külső tükörvilágítással is kombinálható, mint az alábbi fotón látható:

 

LED tükör dupla mosdóhoz

Mutatunk egy másik megoldást dupla mosdós LED tükör kialakításra:

LED tükör dupla mosdó

Ez is fantasztikusan mutat, bár megjegyzem a lakberendező ide egy nagy tükröt álmodott, de sajnos a csigalépcsőn nem lehetett volna ekkora tükröt felvinni az emeletre, így döntöttünk a megrendelővel a fotón látható ledes tükör elrendezésnél. Itt ki kell térnünk a beépítésre is, a fürdőszoba világító tükreink mélysége 28 mm + tükörlap 4-6 mm vastagsága. Ez összesen 32-34 mm mélységet jelent, a tükör méretétől függően, ami a piacon levő tükrök között kis mélységnek számít! (miközben a led fénysávok pöttyöződés mentes HOMOGÉN fénnyel világítanak!)

Ezen a csekély mélységet is lehet csökkenteni:

LED tükör keret szerelés

A LED-es tükör keret helyét kihagyták a csempézésnél, így csempe+ragasztó 12-15 mm vastagságával mintegy besüllyesztve szereltük fel a tükröt, így a faltól a tükörlap kb. 17 mm állt ki, tökéletes megoldás amivel még csempét is spórolunk.

Megrendelőink legtöbbször mégis a körben világító LED tükröt részesítik előnyben:

Dupla mosdós LED tükör   

Érintő gombos LED tükör

Ezeknél a fűrdőszobai LED tükröknél mind a színhőmérséklet, mind a fényerő megválasztható ill. az összes rendelhető extra rendelkezésre áll az "okos tükör" kategóriban érintő szenzoros és/vagy órával, tükörfűtéssel, bluetooth modul-al.

Sőt már a wifis időjárás állomás is műhelyben van, gyártásba illesztése folyamatban, remélem hamarosan az is a rendelhető extrák között fog szerepelni.

Szeretnék még egy megoldást, ötletet adni ha dupla mosdós fürdőszobai tükröt tervez:

Fürdőszobai tükör világítással

Sajnos ez a LED tükör csak felszerelés elött készült fotón van meg, de jól láthatóan 4 db led sáv van elhelyezve, amelyek akár külön-külön is fel-le kapcsolhatóak vagy akár fényerejük is külön beállítható. Ehhez hasonló kialakításnál megmarad a LED-es tükörnek az előnye, hogy mindkét oldalról egyformán érkezik a fény az előtte álló arcára.

Megmutatok még egy fotót bár ez nem dupla mosdós de elég nagyméretű egészen egyedi kialakítással:

Fütdőszobai LED tükör  Ledes tükörbe épített fali kapcsoló

A "klasszikus" kialakítású mosdószekrény szélességgel megegyező LED-es világító tükör-nek útban volt a villanykapcsoló és borotválozó dugalj, így ügyfelünk nagyobb méretű asszimmetrikus tükörvilágítás mellett döntött, a kapcsoló helyét pedig kivágtuk a tükörből. Megmaradt a sminkelés, borotválkozáshoz megfelelő nagy fényerejű led tükör és a dugalj-kapcsoló kombo is. Azt hiszem az eredmény magáért beszél...

Remélem tudtunk segíteni, ötleteket adni a dupla mosdós fürdőszobai led tükrök kialakításához!

Amennyiben kérdése van, várjuk hívását!

NE felejtse minden LED világítású tükörre 3 év a GARANCIA!