Kérdése van? Hívjon minket!

+36 20 442 7868

LED tükör egyedi méretben

Egyedi LED tükröket az ön elképzelései szerint!

bármilyen ötlete van méretre, formára, világításra igyekszünk megvalósítani elképzeléseit!

Egyedi LED tükreinből szerettünk volna izelítőt nyújtani, ezért nem látható ár, méret, egyéb paraméterek az itt bemutatott tükrök mellett, kérjen ajánlatot az ön által kért méretben az adott típusú tükörről!

Az első amit megpillantunk egy fürdőszobában a tükör meghatározza az egész látványt, egy tükör beépített led világítással valósággal oda vonza a tekintetet, érdemes nagy hangsúlyt fektetni rá.

Gyakran előfordul a hely adottságai miatt, csak egyedi LED tükör gyártásával lehet elérni a tökéletes látványt és a praktikumot ötvözö fürdőszoba tükröt.

Mindeközben a napi használatban is praktikusnak kell maradjon legyen egyben smink és borotválozó tükör! 

3 ÉV GARANCIA egyedi LED tükreinkre !!!!


7termék 17
7termék 17

Világítsd meg fürdőszobádat prémium minőségű LED tükreinkkel!

Egyedi méretben gyártott LED tükrökkel, nagyfényerővel biztosítjuk a tökéletes megjelenést sminkeléshez és borotválkozáshoz.

Válaszd az érintőszenzoros vagy proximity szenzoros vezérlést a kényelemért. Fedezd fel az ambient és háttérvilágításokkal ellátott LED tükröket is. Szakértői vagyunk az egyedi LED tükrök gyártásának és 3 év garanciát vállalunk termékeinkre. Tükröink hosszú élettartamúak és javíthatóak. Fedezd fel a ledes tükör világítás előnyeit!

 

Hívjon fel!

Mondja el milyen látványt szeretne igyekszünk megvalósítani minden egyedi elképzelését!