Kérdése van? Hívjon minket!

+36 20 442 7868

LED tükrök fürdőszobába

Fürdőszobánk  központi eleme a tükör fésülködünk, borotválkozunk sminkelünk tehát nem mindegy milyet választunk! Leggyakoribb a szögletes LED tükör bár az újabb fürdőszobai trendek a kerek tükör ill. ovális tükrök is előtérbe kerültek de ezek a tükrök általában háttérvilágítással készülnek a körben derengő fényudvar fantasztikus látványt nyújt. Amennyiban a látvány mellett a használatóság is fontos akkor előre világító LED-es tükörre van szükségünk. 
Hangulat világításnak is használható de legnagyobb előnye szépítkezés, borotválkozás közben mutatkozik meg, ha közel hajolunk a tükör megvilágítja arcunkat.

Gyártás technológiánk, minőségi alkatrészek használata garantálja a led tükreink hosszú élettartamát!

Minden termékünkre !


13termék

LED tükör 50x70 cm kőrben világító

Raktáron (2 db)
70 500 Ft

két sávban világító led tükör 50x70 cm

Raktáron (1 db)
70 500 Ft

LED tükör 60x80 cm két világító sáv

Raktáron (1 db)
94 400 Ft

LED tükör 120x80 cm körben világító sáv

szenzor típus:
szenzor nélkül
Raktáron (1 db)
187 200 Ft

LED tükör 80x100 cm kőrben világító

Rendelhető
157 000 Ft

LED tükör 80x100 cm két világító sáv

Rendelhető
157 000 Ft

LED tükör négyzetek 50x70 cm

Rendelhető
70 500 Ft

LED tükör négyzetek 60x80 cm

Rendelhető
94 400 Ft

LED tükör négyzetek 80x100 cm

Rendelhető
157 800 Ft

Alul felül világító led tükör 50x70 cm

Rendelhető
70 500 Ft

Alul felül világító led tükör 60x80 cm

Rendelhető
94 400 Ft
 
13termék

A fürdőszobai LED tükör kiválasztásánal akár felújításról akár új építésű fürdőszobáról van szó, több szempontot kell figyelembe vennünk!
Első talán legfontosabb a tükör mérete:
Az egy mosdós fürdőszobákban általában álló LED tükör jöhet szóba, szélességében a mosdóhoz igazodva 60 cm vagy 80 cm szélességben.
Modern általában falra rögzített fürdő szoba szekrények ennél szélesebbek is lehetnek ott lehetséges a nagyobb fekvő elrendezésű LED tükör, de vegyük figyelembe minél szélesebb a tükör annál távolabb lesz arcunktól a világítást adó fénysáv.
A két mosdós fürdőszoba szekrényeknél vagy 2 db álló vagy 1 db szélességgel harmonizáló világító tükröket használunk. A magasság megválasztásánál vegyük figyelembe a legalacsonyabb ill. a legmagasabb családtag is tudja használni a tükröt.
Nagyon fontos ha a régi fürdőbe vásárolunk LED-es tükröt világítással, nézzük milyen magasan van 230V-os vezeték kiállása a falból és olyan tükröt válasszunk ami e fölé ér, hogy eltakarja a vezetéket.
Második tényező:
A LED tükör színhőmérséklete, ez az egyéni ízlésen túl harmonizáljon a a helyiség többi fényforrásának színhőmérsékletével!!!! Meleg fehér sárgás fürdőszoba világítás mellé egy 6000 K hideg fehér világító tükör nem megfelelő választás,
még akkor sem ha szemünk erősebbnek "érzékeli" a fehérebb fényt mint az ugyan olyan fényerejű meleg fényt!
Harmadik dolog:
A fürdőszobai LED tükör fényereje, ha fix fény erősségű de túl gyenge tükröt választunk nem leszünk elégedettek, ha túl erőset akkor hunyorogni fogunk a tükör elött állva.
Megoldást jelenthet az a fényerő szabályozós érintőszenzoros LED tükör ebben az esetben a számunkra kellemes fényerőt beállítva a fel le kapcsoláskor mindig ezzel a fényerővel világít, de szükség esetén tompíthatjuk vagy erősíthetjük épp borotválkozni akarunk vagy a kádban el lazulva pihenni.
Nagyobb méretű (pl.: két mosdós ) tükröknél javasolt megoldás ha nagyobb fényerejű LED-et érintő szenzorral kombináljuk akkor nem tudunk mellé lőni a tükör fény erejének kiválasztásánál.

Szűrés
szenzor típus