Kérdése van? Hívjon minket!

+36 20 442 7868

Egyedi méretű led tükör gyártás

Miért válasszunk fürdőszobánkba LED tükör világítást?

Led Mirror Studio
Led Mirror Studio
2021.05.22 14:32
Miért válasszunk fürdőszobánkba LED tükör világítást?

Miért válasszunk LED tükröt a fürdőszobába????

Új ház vagy lakás építés, vagy csak fürdőszoba felújításnál elöbb-utóbb mindenki eljut eddig a kérdésig.

Hagyományos tükör vagy világító tükör!

Ebben a kérdésben próbálunk segíteni, szempontokat adni vásárlóinknak ebben a blog-ban...

Tehát nézzük milyen világítás volt egy "hagyományos" átlag fürdőszobában.

A mennyezeten egy 60-100 W-os égő tartalmazó lámpa ill. a fürdőszoba tükör felett szintén egy izzós vagy halogén lámpa.

Napjainkban mindenhová LED izzót vagy speciális led profilokkal kialakított világítást szerelünk, hagyományos égő nemigen kapható, az energia takarékos izzók hamar veszitenek fényerejükből, a halogén pedig inkább csak "spot" fényforrásként a kis méret mellett aránylag nagy fényerő de aránylag nagy fogyasztással párosulva. Marad a fürdőszobai led világítás. Aki próbált már a régi világító testbe led izzót becsavarni egyből érteni fogja mi a probléma, hiába nagyobb a led izzó fényereje ez csak abban az irányban jelentkezik amerre áll az izzó a fürdőszoba másik felében kevés a világítás pláne ha hattal állva még ki is takarjuk a fényt magunk elöl.

A LED izzók ellentétben a hagyományos izzókkal nem minden irányba világítanak így a mennyezetről falakrók visszaverődő fény is jóval kevesebb. A mennyezeti lámpát modern tervezésű led lámpára cseréljük ez már javít a helyzeten de ezek sem világítanak felfelé csak lefelé minden irányban, így is elveszítjük a mennyezetről visszaverődő fényt.

Amennyiben álmenyezetünk van pl. gipszkartonból több mennyezeti lámpával már tökéletes fényt kaphatunk az egész helyiségben, de itt figyelemmel kell lennünk mert a tükör elött állva vakítóan a szemünkbe világíthat a mennyezeti LED világítás.

Fürdőszobai tükör led világítással

 

Amennyiben nincs álmennyezetünk a fal mentén elhelyezett rejtett világítás, vagy mennyezeti led profilokkal is remek modern látványhoz jutunk elegendő fényerővel.

Tapasztalatok szerint a napi használatban a tükör elött állva kevésnek érezzük a világítást!

 

Kézenfekvő megoldás a problémára fürdőszobai tükör LED világítással!

Lássuk az előnyeit:               

- Szemből érkezik a fény az arcunkra nem fentről!

- Ezáltal nem mélyiti a ráncokat, hibákat, épp ellenkezőleg öröm belenézni!

- a fotózáskor láthatjuk, hogy a modell körül derítő ernyőkkel, lapokkal biztosítanak visszevert "derítőfényt", ezt tudja a led tükör is nyújtani.

- Érintő szenzorral szabályozhatjuk a fényerőt, a család minden tagja beállíthatja a számára legjobb fényerőt.

- Homogén, nem pöttyös, nem pontszerű fénysáv az előre világító tükreinknél.

                                                                                           

 

Vevőinktől hallottuk nem szeretné, hogy erős fény az arcába világítson, általában arról LED világításoknál létező jelenségről van szó, hogy a túl erős pontszerű fényforrások kápráztatják a szemet! Az emberi szem tulajdonsága, hogy minél fehérebb a fény annál erősebbnek érzékeli. Emberre válogatja mi az a fényerő illetve színhőmérséklet ami még nem okoz "szem kápráztató" kellemetlen érzést.

A LED MIRROR STUDIO tükrök tervezésénél nagy figyelmet fordítunk, hogy homogén nem pedig pontszerű pöttyös világító sávokat tudjunk készíteni, de természetesen gondoltunk azokra is akik ettől tartanak nekik a háttérvilágító típusú tükröket ajánlani. Ennél a típusnál a tükör mögött oldalra világító fénysávok vannak a tükör körüli falakról ill. mennyezetről visszevert fény segítségével növelik meg a tükör előtti fényerő ill. tökéletes esztétika élményt nyújtanak.

Saját fejlesztésű led tükreink tervezése, gyártása, a felhasznált anyagok minősége minősége miatt adunk termékeinre 3 ÉV GARANCIÁT!!

Reméljük hasznosnak találták írásunkat, ha kérdései merültek fel vagy személyesen is meggyőződne világító tükreink minőségéről

VÁRJUK HÍVÁSÁT +36 20 442 7868