Kérdése van? Hívjon minket!

+36 20 442 7868

Termék kategóriák

Saját fejlesztésű Fürdőszobai LED tükreink magyarországon készülnek, legfontosabb szempont a használhatóság a mindennapokban. Gyártunk LED-es tükröket háttérvilágítással akár világító sávok nélkül is a háttérvilágításos design tükreink nem csak szögletes formában gyártunk hanem kerek LED tükrök is vannak.Egyedi világítótükörként ovális LED tükröt készítünk világító sávval vagy anélkül akár fazettázott tükröket is készítünkegyedi rendelésre!

A fürdőszoba tükör világításánál fontos tulajdonság a hasznáhatóság szempontjából, hogy miközben a lehető legnagyobb fény van az arcunkon de ne legyen vakító, ne kápráztassa a szemet használat közben szögletes világító tükreinknél ezt a LED-ek speciális LED profilban egyedi módon történt elhelyezésével és egy speciális fólia használatával sikerült megoldanunk! A piacon egyedülállóan nagy fényerővel kínáljuk szögletes előre világító LED tükreinket!

Modern fürdőszobákban dupla mosdó kagylókhoz is gyártunk LED tükröket 120x80 cm vagy nagyobb akár 2,5 méter széles tükröket is gyártunk saját fejlesztésű nagyon erős keret konstrukciónknak köszönhetően. Ezekben különösen népszerűek a különböző okostükör funkciók mint érintőszenzoros kapcsolás óramodul beépített hőmérővel, tükör páramentesítő fólia és legújabb fejlesztésünk a tükörbe épített LED sminktükör 3x nagyítással külön kapcsolható világítással.

Lakberendező partnereinknek köszönhetően számos hotel fürdőszobájában és irodaházak mellékhelyiségeiben megtalálhatóak fali LED tükreink 65 cm átmérőjű kerek tükörtől a közösségi mosdók akár 3 méter széles fali tükrökig.

további hasznos információkért olvassa el blogjainkat:

LED tükör általános ismertető

Duplamosdós LED tükreinkről

Miért válasszunk LED tükröt?

Egyedi LED-es tükrök gyártásáról

Nézze meg videó útmutatóinkat youtube oldalunkon:

YOUTUBE vidók termékeinkről